4 annosta

Valmistusaika n. 45 min, josta n. 20 min uunissa

Uunin lämpö: 225 tai grilli
  • 2 keitettyä munaa
  • 200 g säilöttyä parsaa
  • rasvaa vuokien voiteluun
  • 250 g keitettyä äyriäistä (esim. taskurapua tölkistä)
  • 4 rkl hienonnettua tilliä
  • 1½ dl parsalientä
  • 150 g pehmeää sulatejuustoa
1. Pane lohkotut munat ja parsapalat pienten, voideltujen uunivuokien pohjalle.

2. Perkaa äyriäiset ja lisää ne vuokiin. Jätä osa koristeeksi.

3. Kuumenna parsaliemi kattilassa, lisää juusto siihen nokareina ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Lisää tilli.

4. Kaada kastike vuokiin ja gratinoi ruoka uunissa.

5. Korista ja tarjoile kuumana.