1 rs (250 g) Pirkka marinoimattomia broilerin fileesuikaleita

12 dl vettä

1 kanaliemikuutio

3 tl Pirkka currya

1 iso sipuli

1 rs (300 g) Pirkka keittojuureksia (tuore)

100 g Pirkka farfallepastaa

1 ps (200 g) Pirkka maissia (pakaste)

(vettä)

1 tl suolaa

n. 1/2 tlk Pirkka pestoa

Kuumenna vesi, liemikuutio ja curry kiehuvaksi ja sekoita joukkoon broilerisuikaleet.

Hienonna sipuli, leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi ja muut keittojuurekset pieniksi kuutioiksi. Lisää ne keittoon ja kuumenna kiehuvaksi. Sekoita joukkoon pasta ja keitä 10-12 minuuttia. Sekoita joukkoon maissinjyvät ja kiehauta. Mausta suolalla ja persiljalla ja tarkista maku. Mausta keittoannos lusikallisella pestoa. Tarjoa lisäksi rapeaksi paistettua ciabattaa.

-Pirkka 9/2010-