4 annosta

Munakas:
  • 4 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 4 rkl vettä
Paistamiseen:
  • juoksevaa margariinia
Täyte:
  • ½ ps (a 300 g) kinkkusuikaleita
  • 6 kirsikkatomaattia
  • ½ pkt (a 80 g) parmesaanilastuja
  • 2 rkl hienonnetttua basilikaa
Riko munien rakenne kulhossa. Lisää suola ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Kuumenna rasva pannulla. Kaada munaseos pannulle ja sekoita muutamia kertoja lastalla reunoista keskelle vedellen. Ripottele munakkaan pinnalle kinkkusuikaleet, viipaloidut tomaatit ja juustolastut. Paista munakasta miedolla lämmöllä sen verran, että se hyytyy ja kypsyy pohjasta. Koristele munakas hienonnetulla basilikalla.

-Yhteishyvä 1/11-