4 annosta

  • 400 g pakasteseitiä
  • 3/4 tl sitruunapippuria
  • 3/4 tl suolaa
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 2½ dl Indian Curry-ruoanlaittofraichea (rasvaa 14 % esim. Creme Bonjour)
  • 1 rkl currya
  • 1 tl kurkumaa
  • 2 rkl maissitärkkelystä
  • 1 dl mantelilastuja

1. Nosta kala pieneen uunivuokaan ja anna sulaa hieman. Mausta kala maun mukaan sitruunapippurilla sekä suolalla ja ripottele pinnalle tilliä.

2. Sekoita keskenään ruoanlaittofraiche, curry, kurkuma sekä maissitärkkelys ja kaada seos kalan päälle vuokaan. Ripottele pinnalle mantelilastut.

3. Kypsennä kalaa uunissa 200 asteen lämmössä puoli tuntia.

-KG 7/2010-