1 pitsa

  • 1 pieni pakastepitsapohja tai 1 rieska
  • 1 kypsä broilerin rintafilee
  • 3 rkl vihreää tai punaista pestoa
  • 6 mustaa oliivia
  • 1 dl purkkiherkkusieniä
  • ½-1 dl juustoraastetta
  • rypsi- tai oliiviöljyä paistamiseen

Tarjoiluun

  • basilikaa tai rucolaa

Kypsennä ja viipaloi broilerin rintafileet. Jos käytät pakastepitsapohjia, anna niiden sulaa. Pirskottele pinnoitetulle pannulle hieman öljyä. Lämmitä rieska pannulla. Käännä rieska ja lusikoi sen päälle pestoa, rintafileepalat, kuutioidut purkkiherkkusienet sekä juustoraaste.

Paista pitsaa vielä pannulla keskilämmöllä, kunnes täytekin lämpenee ja juusto sulaa. Rouhi päälle mustapippuria ja tarjoile basilikan tai salaatin kanssa. Voit paistaa pitsaa myös uunissa pellillä 225 asteessa noin 5 minuuttia.

-Kodin kuvalehti 20.10.2011-