4 annosta

  • 1 dl kauraleseitä
  • 1 dl maitoa tai vettä
  • 2 dl perunaraastetta
  • 2 dl palsternakkaraastetta
  • 2 dl porkkanaraastetta
  • 1 dl hienonnettua purjoa
  • 2 kananmunaa
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • Paistamiseen öljyä tai margariinia

Sekoita leseet maidon tai veden joukkoon ja anna turvota. Kuori ja raasta juurekset, huuhtele ja paloittele purjo. Sekoita kaikki ainekset kulhossa keskenään. Paista pihvit ohukaispannulla pienessä rasvatilkassa kypsiksi. Tarjoile halutessasi kermaviiliä kastikkeena. Mausta kermaviili yrteillä, sokerilla ja suolalla.

Vihje: Voit paistaa pihvit myös uunissa. Kypsennä pihvejä 200 asteessa noin 20-30 minuuttia.

-Yhteishyvä 9/03-