4 hengelle

  • ½ kesäkurpitsaa
  • öljyä
  • 3 dl kasvisrasvakermaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 2 prk tonnikalaa
  • 1 dl mustia oliiveja
  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • kokojyväpastaa
  • varrellisia kapriksia

1. Huuhdo ja pilko kesäkurpitsa pieniksi paloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää pannulle kesäkurpitsapalat. Kääntele hetki pannulla ja sekoita joukkoon kasvisrasvakerma.

2. Kuori ja pilko valkosipulin kynnet.  Lisää kastikkeeseen tonnikalat, oliivit, sitruunamehu, valkosipuli ja mustapippuri. Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaisesti, valuta ja tarjoile kastikkeen kanssa. Ehosta annokset kapriksilla.

-Kotivinkki 5.5.2010-