4 annosta

4 isoa (n. a 140 g) sipulia

100 g Pirkka Parhaat  vuohenjuustoa

1/2 dl Pirkka Parhaat aurinkokuivattuja kirsikkatomaatteja

1 kananmuna

2 rkl korppujauhoja

1 tl timjamia

1/2 tl suolaa

ripaus pippuria

Pinnalle:

tuoreita yrttejä

Keitä sipuleita vedessä kuorineen noin 20 minuuttia. Halkaise sipulit poikittain ja vedä kuoret irti. Leikkaa sipulien päistä pienet palat pois, jotta puolikkaat pysyvät hyvin pystyssä.

Koverra sipuleista sisustat pikkulusikalla. Hienonna sisustat, vuohenjuusto ja aurinkokuivatut kirsikkatomaatit.

Sekoita hienonnetut ainekset keskenään, lisää joukkoon muna, korppujauhot ja mausteet. Täytä sipulit seoksella tiiviisti kukkuroilleen.

Nosta sipulit vieri viereen voideltuun uunivuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Koristele tuoreilla yrteillä.

Tarjoa alkuruokana tai lisäkkeenä.

-Pirkka 9/2010-