4 annosta

1 iso (noin 400 g) kesäkurpitsa

3 perunaa

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

1 rkl öljyä

400 g sika-nautajauhelihaa

1 ps (40 g) texmex-mausteseosta

1 prk (400 g) tomaattimurskaa

1 ps (150 g) emmentaljuustoraastetta

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi. Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska. Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia. Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

-Yhteishyvä 8/10-