8-10 hengelle

Broileripadan ohjetta voi soveltaa loputtomiin. Lisää kasviksia, vaihda kerma sulatejuustoon tai lisää lempimausteitasi.

  • 1 kg (hunajamarinoituja) broilerisuikaleita
  • 1-2 rkl rypsiöljyä
  • 1 l vettä
  • 3 rkl kanafondia
  • ½ tl suolaa
  • 500 g basmatiriisiä
  • 1 prk (2½ dl) maustettua kermaa (esim. kolmen juuston kerma)
  • (1 prk säilöttyjä persikoita)

1. Kuumenna öljy padassa. Ruskista broilerisuikaleet muutamassa erässä. Lisää kuuma vesi, kanafondi, suola ja riisi sekä lopuksi kerma.

2. Anna kypsyä 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Lisää valmiiseen pataan kuutioituja persikoita.

-Kotivinkki 4/2011-