• 1 pkt (400 g) Pirkka lohta annospaloina
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria
  • n. 1 dl kuorittuja seesaminsiemeniä (Risetti)
  • 2 rkl Pirkka juoksevaa margariinia
  • 1 ps (300 g) Pirkka ohuita vihreitä papuja
  • n. 1 rkl Pirkka Parhaat maustevoita (valkosipuli-ruohosipuli)

Perunasose:

  • 1 ps Pirkka perunasoseaineksia
  • 2 dl maitoa
  • ½ dl hienonnettua tilliä
  • (voita)

Ota lohipalat pakkauksesta ja sulata noin tunnin ajan huoneenlämmössä. Mausta kalapalat suolalla ja pippurilla ja leikkaa ne ristiin neljään osaan. Kääntele palat kauttaaltaan seesaminsiemenissä.

Paista lohipalat juoksevassa margariinissa käännellen. Paista joka sivulta, kunnes pinta saa paistovärin ja kala kypsyy.

Keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne hyvin. Asettele pavut pitkään vuokaan ja vuole päälle maustevoita ohuina lastuina. Nosta paistetut lohipalat papujen päälle. Tarjoa tillillä maustetun perunasoseen kanssa.

-Pirkka-