4 annosta
- 1 pkt (250 g) Pirkka Parhaat halloumijuustoa
- 2 (200 g) punasipulia
- 2 (300 g) paprikaa
- 1 (300 g) kesäkurpitsa
Marinadi:
- 2 rkl öljyä
- 1 rkl limetinmehua
- 1 tl oreganoa
- ½ tl suolaa
- ripaus chiliä
- ripaus mustapippuria
- ripaus sokeria
Lisäksi:
- 1 pkt (8 kpl) Pirkka tortilloja
- 2 dl Pirkka turkkilaista jogurttia
- 1 tlk (315 g) Pirkka salsadippiä. keskivahva
1. Viipaloi juusto. Viipaloi kuoritut sipulit, suikaloi paprikat ja kuutioi kesäkurpitsa. Sekoita marinadin ainekset kulhossa, lisää kasvikset ja anna marinoitua 15-20 minuuttia.
2. Vokkaa kasvikset marinadiliemineen kypsiksi kahdessa erässä, noin 5 minuuttia. Pidä kasvikset lämpiminä. Ruskista juustoviipaleet öljytilkassa juuri ennen ruokailua.
3. Lämmitä tortillat. Pane jogurtti ja salsadippi tarjolle kulhoihin. Ruokailijat voivat täyttää fajitat itse makunsa mukaan.
-Pirkka 3/2011-
Kommentit