4 annosta

  • 1 pkt (250 g) Pirkka Parhaat halloumijuustoa
  • 2 (200 g) punasipulia
  • 2 (300 g) paprikaa
  • 1 (300 g) kesäkurpitsa

Marinadi:

  • 2 rkl öljyä
  • 1 rkl limetinmehua
  • 1 tl oreganoa
  • ½ tl suolaa
  • ripaus chiliä
  • ripaus mustapippuria
  • ripaus sokeria

Lisäksi:

  • 1 pkt (8 kpl) Pirkka tortilloja
  • 2 dl Pirkka turkkilaista jogurttia
  • 1 tlk (315 g) Pirkka salsadippiä. keskivahva

1. Viipaloi juusto. Viipaloi kuoritut sipulit, suikaloi paprikat ja kuutioi kesäkurpitsa. Sekoita marinadin ainekset kulhossa, lisää kasvikset ja anna marinoitua 15-20 minuuttia.

2. Vokkaa kasvikset marinadiliemineen kypsiksi kahdessa erässä, noin 5 minuuttia. Pidä kasvikset lämpiminä. Ruskista juustoviipaleet öljytilkassa juuri ennen ruokailua.

3. Lämmitä tortillat. Pane jogurtti ja salsadippi tarjolle kulhoihin. Ruokailijat voivat täyttää fajitat itse makunsa mukaan.

-Pirkka 3/2011-