noin 4 annosta

1 ruukku Pirkka rucolaa

1 ruukku Pirkka tammenlehtisalaattia

2 lapinrieskaa

2 punaista kotimaista omenaa

1 pkt (200 g) Pirkka juustoleipää

pala (n. 650 g) hunajamelonia

Puolukkakastike:

2 dl puolukoita (pakaste)

n. 3/4 dl öljyä

2 rkl vaaleaa balsamicoa

2 rkl Pirkka Reilun kaupan juoksevaa hunajaa

ripaus suolaa

ripaus mustapippuria

Koristeeksi:

puolukoita

Valmista kastike. Soseuta puolukat sauvasekoittimella ja lisää loput ainekset. Sekoita tasaiseksi. Huuhdo ja revi salaatit vadille.

Paahda halutessasi rieskat rapeiksi kuumalla kuivalla pannulla ja leikkaa kolmioksi. Kuutioi omenat ja juusto. Kuutioi kuorittu meloni. Sekoita omenat, juustot ja melonit keskenään ja levitä vadille. Nosta rieskat vadin reunoille ja koristele salaatti muutamalla puolukalla. Tarjoa kastike erikseen.

-Pirkka 9/2010-