8 annosta
- 200 g mangokuutioita (tuore tai pakaste)
- 4 rkl Hermesetas-makeutusjauhetta
- 2 banaania viipaloituna
- ½ sitruunan mehu
- 150 g valkosuklaata
- 3 dl kuohukermaa
- ½ dl kevytmaitoa
Kuori ja paloittele mango. Jätä muutama mangoviipale koristeluun ja hienonna loput soseeksi. Lisää joukkoon 2 rkl Hermesetasta. Valuta sitruunamehua ja ripottele 2 rkl Hermesetasta banaaniviipaleiden päälle. Sulata valkosuklaapalat mikrossa 450 W, noin 1 minuutti 15 sekuntia. Vaahdota kerma ja lisää vaahtoon suklaasula ja kylmä maito kevyesti sekoittaen. Aseta jälkiruokamaljoihin mangososetta, banaaniviipaleita ja valkosuklaavaahtoa kerroksittain. Jäähdytä pari tuntia jääkaapissa. Koristele mangoviipaleilla.
-Kodin kuvalehti 2.12.2010-
Kommentit