8 annosta

  • 200 g mangokuutioita (tuore tai pakaste)
  • 4 rkl Hermesetas-makeutusjauhetta
  • 2 banaania viipaloituna
  • ½ sitruunan mehu
  • 150 g valkosuklaata
  • 3 dl kuohukermaa
  • ½ dl kevytmaitoa

Kuori ja paloittele mango. Jätä muutama mangoviipale koristeluun ja hienonna loput soseeksi. Lisää joukkoon 2 rkl Hermesetasta. Valuta sitruunamehua ja ripottele 2 rkl Hermesetasta banaaniviipaleiden päälle. Sulata valkosuklaapalat mikrossa 450 W, noin 1 minuutti 15 sekuntia. Vaahdota kerma ja lisää vaahtoon suklaasula ja kylmä maito kevyesti sekoittaen. Aseta jälkiruokamaljoihin mangososetta, banaaniviipaleita ja valkosuklaavaahtoa kerroksittain. Jäähdytä pari tuntia jääkaapissa. Koristele mangoviipaleilla.

-Kodin kuvalehti 2.12.2010-