0,5 kpl Knorr Kasvisliemikuutiota

2 l vettä

400 g pätkäspagettia

2 rkl oliiviöljyä

500 g HK jauhelihaa

Liemi:

200 g Creme Bonjour Maustamatonta

500 g Bertolli Basilika tomaattikastiketta

4 dl vettä

2 kpl kananmunaa

1 tl suolaa

1 tl pippurisekoitusta

Pinnalle:

2 dl juustoraastetta

Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä puolikypsäksi. Siivilöi spagetti ja sekoita öljy joukkoon. Kaada spagetti vuokaan. Ruskista jauheliha ja lisää se spagetin joukkoon. Sekoita liemen annokset tasaiseksi ja kaada seos jauheliha-spagetti seoksen päälle. Lisää pinnalle juustoraaste ja paista 200 asteen lämpötilassa noin 40 minuuttia.

-Ellit Plaza-