0,5 kpl Knorr Kasvisliemikuutiota
2 l vettä
400 g pätkäspagettia
2 rkl oliiviöljyä
500 g HK jauhelihaa
Liemi:
200 g Creme Bonjour Maustamatonta
500 g Bertolli Basilika tomaattikastiketta
4 dl vettä
2 kpl kananmunaa
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta
Pinnalle:
2 dl juustoraastetta
Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä puolikypsäksi. Siivilöi spagetti ja sekoita öljy joukkoon. Kaada spagetti vuokaan. Ruskista jauheliha ja lisää se spagetin joukkoon. Sekoita liemen annokset tasaiseksi ja kaada seos jauheliha-spagetti seoksen päälle. Lisää pinnalle juustoraaste ja paista 200 asteen lämpötilassa noin 40 minuuttia.
-Ellit Plaza-
Kommentit