4 annosta

(Maidoton)

  • 1 rkl öljyä
  • 1-2 chilipaprikaa
  • 1 prk viipaloituja herkkusieniä
  • 1½ dl kookosmaitoa
  • 5 dl kanalientä (kuutiosta tai fondista)
  • 1 rkl fariinisokeria
  • ½ limetin mehu
  • n. 400 g (1 ps) katkarapuja
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Kuumenna öljy kattilassa. Lisää hienonnettu chili ja valutetut herkkusienet. Kääntele hetken ajan. Lisää kookosmaito, kanaliemi ja mausteet. Kiehauta, lisää jäiset katkaravut ja anna niiden kuumentua. Lisää halkaistut tomaatit ja silputtu korianteri. Tarjoa heti.

Vihje: Keitto sopii esim. alkuruoaksi ennen vokkia. Ruokajuomaksi sopii hyvin pilsneri tai olut.

-Yhteishyvä 11/03-