• 500 g kalafilettä (silakkaa, siikaa, ahventa, kuhaa tai haukea)
  • 100 g herkkusieniä
  • 4 pientä sipulia
  • pieni paprika
  • pala kesäkurpitsaa

Marinadi:

  • Rajamäen hunaja-omenaviinietikkaa
  • 1/4 dl sitruunamehua
  • 1 dl öljyä
  • 1 tl viherpippurirouhetta
  • 2 tl suolaa
  • 2 valkosipulin kynttä

Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Leikkaa kalafileet kuutioiksi, kaada marinadi päälle ja anna niiden marinoitua muutama tunti ennen grillausta.

Paloittele paprika, kesäkurpitsa ja sipulit vartaaseen sopiviksi paloiksi.

Kokoa vartaat kalapaloista, kasviksista ja kokonaisista herkkusienistä ja valele niitä muutaman kerran marinadilla grillauksen aikana.