4 hengelle

  • 200 g katkarapuja
  • 1 prk (425 g) mangopaloja
  • 1 appelsiini
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • soijakastiketta
  • rouhittua mustapippuria
  • provencen yrttisekoitusta

1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta ja paloittele mangot, säästä niiden liemi. Leikkaa appelsiineista kuori ja hedelmälihat kalvojen välistä. Tee tämä lautasen päällä, jotta hedelmän mehu säästyy.

2. Kuumenna kookosmaito ja lisää sen joukkoon mango- ja appelsiinipalat. Kuori ja murskaa valkosipulinkynnet ja lisää ne kastikkeeseen. Kuumenna miedolla lämmöllä. Lisää katkaravut kastikkeeseen.

3. Lisää appelsiinin mehu ja puoli desilitraa mangojen säilöntälientä. Mausta kastike pippurilla ja yrttisekoituksella ja lämmitä se. Tarjoa kuskusin kanssa.

-Kotivinkki 17.11.2010-