4 annosta

  • 100 g kuivattua jauhelihaa
  • 1 ps (86 g) tomaattikeittojauhetta
  • 6 dl vettä
  • 1 tl basilikaa

Lisäksi:

  • 300 g makaronia

Pinnalle:

  • pastajuustoa

1. Lorauta jauhelihan joukkoon hieman vettä tuntia ennen ruoan valmistamista, jotta liha ehtii turvota.

2. Sekoita tomaattikeittojauhe veteen. Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää turvonnut jauheliha kastikkeen joukkoon ja anna sen muhia vielä muutaman minuutin. Mausta kastike basilikalla.

3. Keitä toisessa kattilassa makaronit kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada kastike valutettujen makaronien joukkoon ja anna kuumentua. Lisää tarvittaessa nestettä.

-Kotiliesi 16.8.2005-