4-6 hengelle

Minttumurskan voi korvata ruokalusikallisella likööriä, konjakkia tai rommia.

150 g tummaa suklaata

3 kananmunaa

(1 kokonaan + 2 keltuaista ja kaksi valkuaista)

1/2 dl Marianne Crush -piparminttukarkkimurskaa

2 dl kuohukermaa

Erota kahden munan keltuaiset valkuaisista. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää yksi muna, kahden munan keltuaiset ja minttumurska. Sekoita tasaiseksi ja nosta liedeltä jäähtymään hetkeksi.

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Vaahdota myös kerma.

Sekoita valkuais-  ja kermavaahto varovasti suklaaseen.

Kaada annosmaljoihin ja laita jääkaappiin jähmettymään. Koristele mintunlehdillä ennen tarjoilua.

-Kauneus ja terveys 12/2003-