4 hengelle

  • 16 valkoista tai vihreää tankoparsaa
  • merisuolaa
  • hunajaa
  • 200 g terttutomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl kuivattua timjamia
  • suolaa
  • 8 siivua parmankinkkua

1. Kuori parsat nupun alapuolelta kantoihin päin huolellisesti. Leikkaa kannasta 1 cm pois.

2. Keitä parsoja suolalla ja hunajalla maustetussa vedessä noin 8 minuuttia. Valuta parsat huolellisesti. Kuivaa ne kevyesti talouspyyhkeellä.

3. Paista terttutomaatit varovasti pannulla oliiviöljyssä kunnes tomaateista tulee hieman nestettä ulos.

4. Mausta tomaatit timjamilla ja suolalla. Aseta lautasille. Tarjoa parmankinkkusiivujen ja avokadokastikkeen kanssa.

-Kotivinkki 5.5.2010-