4 annosta

  • 4 hyvää kotimaista raakamakkaraa
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 500 g kiinteää perunaa
  • 2 keskikokoista porkkanaa
  • 1 iso sipuli
  • ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 2 rkl voita tai öljyä
  • hienonnettua persiljaa

Lisäksi:

  • (2-4 luomukananmunaa)

Kuumenna öljy paistinpannulla ja kypsennä makkaroita hitaasti keskiteholla noin 20 minuuttia välillä käännellen.

Pese perunat ja esikeitä kuorineen 10 minuuttia. Anna hetken jäähtyä. Kuori perunat, porkkanat ja sipuli. Leikkaa perunat ja porkkanat reiluiksi kuutioiksi ja ruskista samalla pannulla. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.

Hienonna sipulit ja kuullota makkaroiden kanssa. Nostele ainekset tarjoilulautasille ja hienonna päälle tuoretta persiljaa. Tarjoa halutessasi pehmeäksi keitetyn kananmunan kanssa.

-Anna 10.3.2011-