Kahdelle

  • 1 ciabattaleipä
  • 3/4 dl majoneesia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 rkl tilliä
  • 300 g tonnikalaa öljyssä
  • 50 g tuoretta pinaattia
  • 1 tomaatti
  • 1 punasipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Leikkaa tomaatti ja sipuli ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa ciabattaleipä kahteen osaan ja halkaise molemmat palat. Sekoita majoneesi, sitruunamehu ja tilli. Voitele puolet leivänpaloista majoneesilla sekä tonnikalalla ja asettele päälle pinaatinlehdet, tomaattiviipaleet ja sipuli. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Nosta päälle toinen puoli leivästä kanneksi.

Lämmitä oliiviöljy paistinpannussa ja laita täytetty leipä pannulle. Paina leipää alas isolla lautasella noin 3 minuuttia, käännä toinen puoli ja paahda vielä noin 2-3 minuuttia. Voit käyttää myös voileipägrilliä.

Vinkki: Voit täyttää leivän myös juustolla.