4 hengelle

  • 400 g pastaa (esim. Torino Vehnänalkio)
  • 2-4 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 2 prk (a 150 g) pehmeää vuohenjuustoa (Chavroux)
  • 1 tuuhea ruukku (sitruuna)basilikaa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tee kastike pastan kypsyessä.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota ne pannulla öljyssä keskilämmöllä kypsäksi. Lisää pannulle vuohenjuusto ja anna lämmetä.

Yhdistä pasta ja kastike. Lisää päälle basilikanlehdet.

Vinkki: Vuohenjuustoa saa myös kevyempänä, 8% rasvaa sisältävänä versiona. Pastaan sopivat mainiosti myös keitetyt kasvikset, kuten parsakaalinnuput.

-Kodin kuvalehti 24.2.2011-