noin 30 kpl

  • 200 g fetajuustoa
  • 4 rkl ricottajuustoa
  • 2 rkl juoksevaa hunajaa
  • noin ½ tl vastarouhittua mustapippuria
  • 10 arkkia filotaikinaa
  • noin 1 dl voisulaa

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Murustele feta kulhoon. Lisää joukkoon ricotta. Mausta hunajalla ja pippurilla.

Leikkaa sulaneet filotaikina-arkit kolmeen osaan pitkittäin. Laita taikinalevyt odottamaan käsittelyä kostutetun keittiöpyyhkeen alle, sillä ne kuivuvat nopeasti, jolloin levyjen käsittely vaikeutuu.

Tee muutama rulla kerrallaan. Voitele jokainen taikinalevypala voisulalla. Taita taikinalevy kahtia ja voitele uudelleen kevyesti voilla.

Laita noin lusikallinen täytettä taikinalle ja rullaa tiiviiksi kääryleeksi. Nosta kääryleet leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.

Voitele pinta voisulalla ja paista noin 15 minuuttia tai kunnes kääryleet ovat vaaleanruskeita ja rapeita.

Tarjoile vastapaistettuina.

-Kodin kuvalehti 18.11.2010-