8 kpl

3 1/2 dl vettä

3 dl Risella Tumma Pikariisiä

1/2 kalaliemikuutio

1 tlk tonnikalaa (185/140 g)

1 maustekurkku

1/2 paprika

1 dl hienonnettua tilliä

1/2 tl suolatonta sitruunapippuria

1 prk Keiju Kevyt Meren herkut- kasvirasvatuorejuustoa (200 g)

Käärimiseen:

8 kpl valmiita tortillakuoria

1/2-1 jää- tai lehtisalaatti

1. Lisää riisi ja liemikuutio kiehuvaan veteen. Keitä hiljalleen kannen alla 8 minuuttia. Valuta ylimääräinen vesi pois ja anna riisin jäähtyä.

2. Valuta tonnikala, leikkaa kurkku ja paprika pieniksi kuutioiksi, hienonna tilli. Sekoita kaikki täytteen aineet riisin joukkoon.

3. Levitä tortillakuorille ensin revittyä salaattia ja sitten riisi-tonnikalatäytettä. Kääri rullalle ja taita toisesta päästä.

-Risella-